Geheel nieuwe uitvaartkisten collectie

Natuurlijk Van Wijk Uitvaartkisten


Met deze collectie bieden wij een nieuw, milieuverantwoord alternatief voor spaanplaat uitvaartkisten; ontdek nu de vele mogelijkheden van populierenhout.

 

"hout is duur! Is dat zo?"

 

Van Wijk Uitvaartkisten introduceert nu een nieuwe lijn genaamd ‘Natuurlijk’, welke in meerdere opzichten baanbrekend kan worden genoemd. Het meest opvallende is dat uitvaartkisten van populierenhout nu kunnen worden aangeboden voor dezelfde prijs als uitvaartkisten die van spaanplaat zijn gemaakt. De lijn is, naast vele nieuwe decors, leverbaar in alle huidige, in de markt gangbare uitstralingen. Dit betekent dat er met ingang van heden een betaalbaar alternatief bestaat voor de spaanplaat uitvaartkist. Een alternatief dat er aan de buitenzijde exact hetzelfde uit ziet, maar verschilt door het gebruik van populierenhout voor de kist zelf. De gehele nieuwe lijn van Van Wijk Uitvaartkisten is in zowel uitstraling als design vooruitstrevend en leverbaar in vele nieuwe uitstralingen. De combinatie met het populierenhout zorgt er voor dat met ingang van heden in één uitvaartkist het beste van twee werelden wordt geboden: de mooiste uitvaartkist voor de klant met het grootst mogelijke respect voor de natuur.

 

Niemand kan nu leveren wat wij u bieden.
Populierenhout voor de prijs van spaanplaat

• Constructief vele malen sterker dan spaanplaat

• Bevat 82% minder chemische producten zoals lijm

• Crematieproces significant schoner

• 30% Lichter in gewicht dan spaanplaat

• Milieuvriendelijker

 

Milieubewust

Wij zijn toonaangevend in onze milieubewuste manier van werken. Hierdoor bent u verzekerd van een uitvaartkist die ons klimaat en milieu minimaal belast. Van de selectie van het hout en andere grondstoffen tot het vervaardigen van de uitvaartkist zelf, bij elke stap zijn wij ons bewust van de verantwoordelijkheid die wij hebben voor onze gezamenlijke leefomgeving.

 

Hergebruik van warmte

Wij verbranden op zeer gecontroleerde wijze afvalhout en hergebruiken de vrijgekomen warmte. Dit reduceert de uitstoot van schadelijke stoffen zoals CO2 en minimaliseert het gebruik van steeds schaarser wordende fossiele brandstoffen.

 

Van Wijk Uitvaartkisten denkt aan de

generatie na ons - u ook?

 

 

Nieuws

26/09/18
VTU Vakdag
Op woensdag 26 september 2018 bent u van harte welkom op de VTU-Vakdag in de Evenementenhal in Gorichem.
01/10/16
Introductie "Natuurlijk van Wijk"
Onze nieuwe uitvaartkisten collectie "Natuurlijk van Wijk" het milieuvriendelijke alternatief op spaanplaat.
01/08/16
Trends in de Uitvaartbranche
Hebben spaanplaat uitvaartkisten nog wel toekomst? Dit en nog veel meer in Trends in de Uitvaartbranche.