Geheel nieuwe uitvaartkisten collectie

De meest natuurlijke collectie

Download nu direct onze Catalogus.
Vul je gegevens in en download direct onze catalogus: "De meest natuurlijke collectie".
Download

Onze nieuwe catalogus genaamd ‘De meest natuurlijke collectie’ kan in meerdere opzichten baanbrekend worden genoemd. Het meest opvallende is dat uitvaartkisten op basis van populierenhout nu kunnen worden aangeboden voor dezelfde prijs als uitvaartkisten die van traditioneel spaanplaat zijn gemaakt. De lijn is, naast vele nieuwe decors, leverbaar in alle huidige, in de markt gangbare uitstralingen. Dit betekent dat er met ingang van heden een betaalbaar alternatief bestaat voor de spaanplaat uitvaartkist. Een alternatief dat er aan de buitenzijde exact hetzelfde uitziet, maar verschilt door het gebruik van populierenhout voor de kist zelf. De gehele nieuwe lijn van Van Wijk Uitvaartkisten is in zowel uitstraling als design vooruitstrevend. De combinatie met het populierenhout zorgt ervoor dat in één uitvaartkist nu het beste van twee werelden wordt geboden: de mooiste uitvaartkist voor de klant met het grootst mogelijke respect voor de natuur.

Niemand kan nu leveren wat wij u bieden: populierenhout voor de prijs van spaanplaat

• Verrassend voordelig geprijsd

• Verfrissend nieuwe kleuren

• Crematieproces significant schoner

• 30% Lichter in gewicht dan spaanplaat

• Milieuvriendelijker

 

Milieubewust

Wij zijn toonaangevend in onze milieubewuste manier van werken. Hierdoor bent u verzekerd van een uitvaartkist die ons klimaat en milieu minimaal belast. Vanaf de selectie van het hout en andere grondstoffen tot en met het vervaardigen van de uitvaartkist zelf: bij elke stap zijn wij ons bewust van de verantwoordelijkheid die wij hebben voor onze gezamenlijke leefomgeving.

Wij verbranden op gecontroleerde wijze afvalhout en hergebruiken de vrijgekomen warmte. Dit reduceert de uitstoot van schadelijke stoffen zoals CO2 en minimaliseert het gebruik van steeds schaarser wordende fossiele brandstoffen.

 

Van Wijk Uitvaartkisten denkt aan de

generatie na ons - u ook?

 

 

Nieuws

26/09/18
VTU Vakdag
Op woensdag 26 september 2018 bent u van harte welkom op de VTU-Vakdag in de Evenementenhal in Gorichem.
01/10/16
Introductie "Natuurlijk van Wijk"
Onze nieuwe uitvaartkisten collectie "Natuurlijk van Wijk" het milieuvriendelijke alternatief op spaanplaat.
01/08/16
Trends in de Uitvaartbranche
Hebben spaanplaat uitvaartkisten nog wel toekomst? Dit en nog veel meer in Trends in de Uitvaartbranche.