Ga naar de inhoud
VanWijk-bomen-web

Over
Van Wijk

Topkwaliteit in ieder prijssegment

Van Wijk Uitvaartkisten is een vijf generaties jong familiebedrijf, dat sinds de oprichting in 1925 door noeste arbeid zijn sporen heeft verdiend in de uitvaart- en meubelbranche. Van bijzonder voordelige tot zeer exclusieve uitvaartkisten. Nergens anders heeft u zoveel keuzemogelijkheden. Wij onderscheiden ons door een uniek en buitengewoon compleet assortiment uitvaartkisten van ambachtelijke topkwaliteit in ieder prijssegment.

Ons ambacht

Ambacht wordt in het vijf generaties jonge familiebedrijf met hoofdletters geschreven: de kunst van het vervaardigen van massief houten uitvaartkisten die exact aansluiten op de individuele wensen van de klant.

Ontwerp en kwaliteit

Zowel onze tijdloze als moderne ontwerpen zijn toonaangevend in de markt. Iedere uitvaartkist wordt door onze toewijding en ons meesterschap de creatie die u wenst. Het hout dat wij gebruiken voor onze uitvaartkisten is geselecteerd op topkwaliteit.

VanWijk-bomen-web

Vakmanschap en service

Wij produceren onze uitvaartkisten met groot vakmanschap en uitmuntende service, welke al meer dan 98 jaar ons visitekaartje zijn.
Beiden vormen het motto waar ons bedrijf al vijf generaties voor staat, om u zodoende te kunnen bieden wat u daadwerkelijk wenst.

Onze filosofie:

  • Kwaliteit zonder enige concessie staat voorop
  • Vernieuwend denken, daar waar het ons product en/of onze persoonlijke service ten goede komt
  • Meer dan 1003 mogelijkheden standaard kunnen bieden
  • Altijd de klant en daarmee uw wens centraal stellen
  • Naast vanzelfsprekende dienstbaarheid SERVICE met hoofdletters schrijven

Een uitvaart volgens uw persoonlijke wensen

Een uitvaart is een unieke, aangrijpende en emotionele aangelegenheid. U wilt zelf het karakter en het verloop van de uitvaart bepalen.
Daar hoort ook de keuze van een uitvaartkist bij. Het is vanzelfsprekend dat u hierbij – in lijn met uw persoonlijke wensen –
volledige keuzevrijheid heeft. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom bieden wij een brede en hoogwaardige selectie van ontwerpen in iedere prijsklasse. Ons streven is om topkwaliteit voor iedereen toegankelijk te maken en het laatste meubel aan te kunnen bieden zoals u dat werkelijk wenst.

populierenhout

Waarom kiezen voor ons?

Zes redenen om met ons samen te werken.

icoon-uitstraling

Uitstraling

Wij bieden u een alternatief dat er aan de buitenzijde exact hetzelfde uitziet als spaanplaat, maar toch wezenlijk verschilt door het gebruik van populierenhout met houtdecor.

icoon-unieke-afwerking

Unieke afwerking

Uniek aan onze ‘Ambiance-lijn’ en ‘Primus-lijn’ is dat wij zowel de binnenzijde als de buitenzijde van het deksel afwerken met hetzelfde decor.

icoon-milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk

Het gebruik van populierenhout in plaats van spaanplaat zorgt tijdens de crematie voor een schoon en regelmatig verlopend verbrandingsproces.

icoon-lichter-van-gewicht

Lichter van gewicht

Populierenhout is 30% lichter van gewicht dan spaanplaat en dus zowel voor uw uitvaartteam als de nabestaanden eenvoudiger te hanteren.

icoon-topkwaliteit

Topkwaliteit

'In elke uitvaartkist die wij produceren vindt u de kennis en knowhow terug van vijf generaties vaklieden. Topkwaliteit dus.

icoon-lakken-op-waterbasis

Lakken op waterbasis

Onze kleurlakken zijn gemaakt op waterbasis in plaats van cellulosebasis. Dit heeft tot voordeel dat een vers gespoten uitvaartkist de ruimte niet vervuilt met ongewenste, onaangename geuren.

Direct geleverd

Ons vakmanschap maakt het mogelijk om de door u gewenste uitvaartkist binnen twee werkdagen,
of desgewenst zelfs op dezelfde dag, binnen Nederland, België, Duitsland of Luxemburg te leveren.

De distributie van onze uitvaartkisten verzorgen wij
af-fabriek. Daarnaast werken wij samen met verschillende rouwvervoerders die vanuit verschillende servicedepots door heel Nederland de door u gewenste uitvaartkist kunnen leveren.

VanWijk-Direct-Geleverd

100% Tevredendheidsgarantie

Als u geen keuze kunt maken, dan bespreken wij samen welk model wél volledig op uw wensen aansluit.
Wij zorgen er vervolgens voor dat de gewenste uitvaartkist door onze ambachtslieden wordt gemaakt en wordt geleverd bij de door u gekozen uitvaart- of begrafenisondernemer.

VanWijk-100%-Garantie
populierenhout

Meer informatie

U kunt altijd contact opnemen met Van Wijk Uitvaartkisten via het contactformulier.
Ook kunt u het onderstaande nummer bellen of een e-mail sturen naar onderstaand adres. Wij staan u graag te woord.

Telefoon: (010) 450 23 33
E-mail: info@vanwijkuitvaartkisten.nl

Contact