Wij zijn er voor u

 

Altijd persoonlijk bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar persoonlijk bereikbaar. Voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om het kiezen en bestellen van een uitvaartkist zo eenvoudig mogelijk te maken.

 

 

Direct geleverd

Ons vakmanschap maakt het mogelijk om de door u gewenste uitvaartkist binnen twee werkdagen, of desgewenst zelfs op dezelfde dag, binnen Nederland, België, Duitsland of Luxemburg te leveren. 

 

De distributie van onze uitvaartkisten beheren wij af-fabriek zelf. Daarnaast werken wij samen met verschillende rouwvervoerders die vanaf verschillende servicedepots door heel Nederland de door u gewenste uitvaartkist kunnen leveren.

 

100% Tevredendheidsgarantie

Als u geen keuze kunt maken, dan bespreken wij samen welk model wél volledig op uw wensen aansluit. Wij zorgen er vervolgens voor dat de gewenste uitvaartkist door onze ambachtslieden wordt gemaakt en wordt geleverd bij u of de door u gekozen uitvaart- / begrafenis- ondernemer.

 

Natuur- en milieuvriendelijk

Van Wijk Uitvaartkisten vindt het reeds jaren belangrijk om op een milieubewuste manier te werken. Zo gebruiken wij onder meer lakken op waterbasis en hout met het FSC-keurmerk. Vanaf de selectie van hout, riet, bekleding en andere grondstoffen tot en met het vervaardigen van de uitvaartkist: wij werken zo ‘groen’ mogelijk. Bij elke stap zijn wij ons bewust van de verantwoordelijkheid die wij hebben voor het verbeteren van onze gezamenlijke leefomgeving en daarmee die van de volgende generaties.

 

 

Meer informatie

U kunt contact opnemen met Van Wijk Uitvaartkisten via het contactformulier. U kunt ook het onderstaande nummer bellen of een e-mail sturen naar onderstaand adres. Wij staan u altijd graag te woord.

Telefoon: (010) 450 23 33

E-mail: info@vanwijkuitvaartkisten.nl