Waarom kiezen voor ons?

 

Wij geven u 6 redenen om met ons te werken

 

 

Uitstraling

Wij bieden u een alternatief dat er aan de buitenzijde exact hetzelfde uitziet, maar toch verschilt door het gebruik van populierenhout. De gehele nieuwe collectie ‘Natuurlijk Van Wijk Uitvaartkisten’ is in zowel uitstraling als design vooruitstrevend en leverbaar in verfrissende nieuwe uitstralingen.

Unieke afwerking

Uniek in onze ‘Ambiance-lijn’ is dat wij zowel de buitenzijde als de binnenzijde van de deksels afwerken met hetzelfde decor. Het mooie hiervan is dat de deksel aan beide zijden de zelfde fraaie uitstraling heeft.

Milieuvriendelijk

Het gebruik van populierenhout in plaats van spaanplaat zorgt voor een schoon en constant verbrandingsproces bij de crematie, terwijl bij de keuze voor begraven wordt voorkomen dat er giftige stoffen in het milieu komen. Op deze manier houden wij de natuur bij de natuur, door echt hout te gebruiken in plaats van houtsnippers die met chemische producten zoals lijm zijn geperst tot spaanplaat.

Lichter van gewicht

Populierenhout is 30% lichter van gewicht dan spaanplaat en dus zowel voor uw uitvaartteam als de nabestaanden eenvoudiger te hanteren. Met het gebruik van onze populierenhouten uitvaartkisten bent u tevens automatisch als ondernemer MVO verantwoordelijk bezig door een significante reducering van de tilbelasting bij uw medewerkers.

Topkwaliteit

Vanuit onze vijf generaties knowhow en kennis construeren wij de uitvaartkisten op dusdanige wijze dat het de kwaliteit altijd ten goede komt. Dit is dan ook de reden dat wij u topkwaliteit kunnen garanderen. Dit waarborgt voor u een hoge klanttevredenheid waar het om uitvaartkisten gaat.

Lakken op waterbasis

Onze kleurlakken zijn gemaakt op waterbasis in plaats van cellulosebasis. Dit heeft tot voordeel dat een vers gespoten uitvaartkist de ruimte niet vervuilt met ongewenste, onaangename geuren.