Meesters in uitvaartkisten sinds 1925

 

Topkwaliteit in ieder prijssegment

Van Wijk Uitvaartkisten is een vijf generaties jong familiebedrijf, dat sinds de oprichting in 1925 door noeste arbeid zijn sporen heeft verdiend in de uitvaart- en meubelbranche. Van bijzonder voordelige tot zeer exclusieve uitvaartkisten. Nergens anders heeft u zoveel keuzemogelijkheden. Wij onderscheiden ons door een uniek en buitengewoon compleet assortiment uitvaartkisten van ambachtelijke topkwaliteit in ieder prijssegment.

 

AMBACHT

AMBACHT wordt in het vijf generaties jonge familiebedrijf met hoofdletters geschreven: de kunst van het vervaardigen van massief houten uitvaartkisten die exact aansluiten op de individuele wensen van de klant.

 

 

Ontwerp en kwaliteit

Zowel onze tijdloze als moderne ontwerpen zijn toonaangevend in de markt. Iedere uitvaartkist wordt door onze toewijding en ons meesterschap de creatie die u wenst. Het hout dat wij gebruiken voor onze uitvaartkisten is geselecteerd op topkwaliteit.

 

Vakmanschap en service

Wij produceren onze uitvaartkisten met groot vakmanschap en uitmuntende service, welke al meer dan 95 jaar ons visitekaartje zijn. Beiden vormen het motto waar ons bedrijf al vijf generaties voor staat, om u zodoende te kunnen bieden wat u daadwerkelijk wenst.

 

Onze filosofie

- Kwaliteit zonder enige concessie staat voorop

- Vernieuwend denken, daar waar het ons product en/of onze persoonlijke service ten goede komt

- Meer dan 1003 mogelijkheden standaard kunnen bieden

- Altijd de mens en daarmee uw wens centraal stellen

- Naast vanzelfsprekende dienstbaarheid SERVICE met hoofdletters schrijven

Een uitvaart volgens uw persoonlijke wensen

Een uitvaart is een unieke, aangrijpende en emotionele aangelegenheid. U wilt zelf het karakter en het verloop van de uitvaart bepalen. Daar hoort ook de keuze van een uitvaartkist bij. Het is vanzelfsprekend dat u hierbij - in lijn met uw persoonlijke wensen - volledige keuzevrijheid heeft. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom bieden wij een brede en hoogwaardige selectie van ontwerpen in iedere prijsklasse. Ons streven is om topkwaliteit voor iedereen toegankelijk te maken en het laatste meubel aan te kunnen bieden zoals u dat werkelijk wenst.