Uitvaartkisten

Onze collectie kenmerkt zich door een compleet aanbod van ontwerpen, uitgevoerd in allerhande houtsoorten, kleuren, binnenbekleding en grepen in ieder prijssegment. Alle uitvaartkisten worden van massief hout gemaakt. Wij maken geen gebruik van spaanplaat. Onze ontwerplijnen en geboden mogelijkheden verzekeren van een uitzonderlijke keuzevrijheid. Hieronder kunt u onze uitvaartkisten naar verschillende ontwerplijnen selecteren of u kunt onder aan de pagina een textuur selecteren.
Eminent

Verschillende soorten fineer op massief populierenhout.

In de lijn Eminent vindt u uitvaartkisten van massiefhout voorzien van een edelfineer, een laagje echt hout. Klassieke volledig natuurlijke combinatie die onmiskenbaar kwaliteit uitstraalt.

Dit fineer kan bijvoorbeeld van het traditonele eiken of kersen zijn gemaakt of een modernere uitstralingen zoals de geborsteld wit fineer.

Exclusief

Ongekende luxe tot in het kleinste detail.

De schoonheid en kwaliteit van de uitvaartkisten uit de collectie Exclusief zijn het resultaat van het hoogste niveau van ambachtelijk meesterschap.

De gebruikte houtsoorten zijn van absolute topkwaliteit en de uitvaartkisten kenmerken zich door een sublieme afwerking. Deze schitterende collectie heeft de glans van smaakvolle en kostbare materialen, waarbij onze aandacht voor detail opvalt.

Ambiance

Massief populierenhout met 3D-print van rustiek eiken, grijswax, white-wash, truffelwax of kalligrafie.

De uitvaartkisten van de Ambiance- lijn zijn gemaakt van massief populierenhout voorzien van 3D-print. De uiteenlopende modellen zijn naar keuze volledig afgewerkt met verschillende kleuren en figuren.

Kenmerkend voor deze uitvaartkisten van de Ambiance-lijn is het eigentijdse ontwerp en het palet aan gebruikte kleuren.

Puur

Unieke ontwerpen in riet, populier, eiken en vuren

Bijzondere uitvaartkisten en opbaarbedden; fluweelzacht populierenhout, degelijk eiken en geschaafd vuren. De diverse combinaties van natuurlijke materialen en kunstzinnig vakmanschap hebben geresulteerd in pure en originele ontwerpen.

De uitvaartkisten en het opbaarbed van riet worden met de hand gevlochten tot natuurlijke en ronde contouren. Puur natuur in optima forma.

Modern

Een perfecte balans tussen moderne ontwerpen en kwaliteit.

De modellen in deze ontwerplijn hebben een modern design of een eigentijdse tint gekregen.

Zo is er de ‘Modern Geborsteld Wit Elegant – 434’, een massief populierenhouten uitvaartkist met geborsteld wit fineer met strakke lijnen en een moderne uitstraling.

Klassiek

Warme, sierlijke, traditionele en rustieke modellen.

Al onze uitvaartkisten worden gemaakt van massief hout. In deze lijn wordt er gebruik gemaakt van oerdegelijke eiken, rustieke eiken, glanzend wit, massieve eiken, warme mahonie en noten tinten.

De uitvaartkisten in de klassieke-lijn hebben fraaie welvingen een geprofileerd lijnen spel tot klassieke en robuuste praal.

Selecteer de uitstraling die u wenst

Eiken
Noten
Duurzaam hardhout
Populier
Teak
Kersen
Mahonie
Rood
Blauw
Wit
Rustiek eiken
Gevlochten
Vuren
Donker-kleurig