Natuurlijk Van Wijk Uitvaartkisten

Bij het produceren van uitvaartkisten wordt op dit moment het meest gebruik gemaakt van spaanplaat, hier is tenslotte ook de meeste vraag naar. Bij veel crematies en begrafenissen is dit voor de nabestaanden veelal de goedkoopste keus, maar is het gebruik van spaanplaat uitvaartkisten wel een verstandige keus?

Wij van Van Wijk Uitvaartkisten richten ons van oudsher op het fabriceren van kwalitatief hoogwaardige uitvaartkisten. Al vijf generaties lang wordt dit ambachtelijk beroep bij Van Wijk Uitvaartkisten uit geoefend.

Met trots kunnen wij u nu onze nieuwe lijn uitvaartkisten presenteren, waarbij de kwaliteit van de uitvaartkisten aan onze hoge kwaliteitsnorm blijft voldoen en daarbij bieden wij deze aan voor de prijs van spaanplaat uitvaartkisten.

Deze uitvaartkisten zijn te verkrijgen in de gebruikelijke uitstralingen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de gangbare eiken fineer of 3D print, die wij vervaardigen op massief populierenhout in plaats van spaanplaat. Daarnaast hebben wij een aantal nieuwe decors die onder andere hieronder zijn afgebeeld.

 

texture-kalligrafie-blauwtexture-rusitektexture-kalligrafie-zwarttexture-kalligrafie-rood

Een stukje geschiedenis

In de jaren ’70 werden er alleen massiefhoutenkisten geproduceerd. Daarna is er gezocht naar een goedkoper product en dat was spaanplaat. Er is op dit moment een duidelijke afname te zien in spaanplaat uitvaartkisten en worden er steeds milieuvriendelijkere kisten gemaakt. Daarbij wordt de vraag naar massiefhouten milieuvriendelijke kisten met een moderne uitstraling alleen maar groter.

Nieuwe collectie

Bekijk hier onze gehele collectie populierenhouten uitvaartkisten: een gevarieerd aanbod in ieder prijssegment.

Bent u nog niet overtuigd of wilt u meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen.
Onder het kopje contact vindt u onze contactgegevens.

Lees hier ook over alle voordelen dat het gebruik van populierenhouten uitvaartkisten heeft.

 

Van Wijk Uitvaartkisten denkt aan de toekomst – u ook?