Neem gerust contact op

Klassieke grafkist

model-318-eminent-geborsteld-wit-verhoogd-dicht
Eminent

Verschillende soorten fineer op massief populierenhout.

In de lijn Eminent vind u uitvaartkisten van massiefhout voorzien van een edelfineer, een laagje echt hout. Klassieke volledig natuurlijke combinatie die onmiskenbaar kwaliteit uitstraalt.

Dit fineer kan bijvoorbeeld van het traditonele eiken of kersen zijn gemaakt of een modernere uitstralingen zoals de Geborsteld wit fineer.

model-588-superieur-dicht
Exclusief

Ongekende luxe tot in het kleinste detail

De schoonheid en kwaliteit van de uitvaartkisten uit de collectie Exclusief zijn het resultaat van het hoogste niveau van ambachtelijk meesterschap.

De gebruikte houtsoorten zijn van absolute topkwaliteit en de uitvaartkisten kenmerken zich door een sublieme afwerking. Deze schitterende collectie heeft de glans van smaakvolle en kostbare materialen, waarbij onze aandacht voor detail opvalt.

model-243-ambiance-rustiek-dicht
Ambiance

Massief populierenhout met 3D-print van rustiek eiken, grijswax, white-wash, truffelwax of kalligrafie

De uitvaartkisten van de Ambiance- lijn zijn gemaakt van massief populierenhout voorzien van 3D-print. De uiteenlopende modellen zijn naar keuze volledig afgewerkt met verschillende kleuren en figuren.

Kenmerkend voor deze uitvaartkisten van de Ambiance-lijn is het eigentijdse ontwerp en het palet aan gebruikte kleuren.

model-518-puur-eiken-naturel-dicht
Puur

Unieke ontwerpen in riet, populier, eiken en vuren

Bijzondere uitvaartkisten en opbaarbedden; fluweelzacht populierenhout, degelijk eiken en geschaafd vuren. De diverse combinaties van natuurlijke materialen en kunstzinnig vakmanschap hebben geresulteerd in pure en originele ontwerpen.

De uitvaartkisten en opbaarbed van riet worden met de hand gevlochten tot natuurlijke en ronde contouren. Puur natuur in optima forma.

model-442-modern-truffelwax-elegant-dicht
Modern

Een perfecte balans tussen moderne ontwerpen en kwaliteit

De modellen in deze ontwerplijn hebben een modern design of een eigentijdse tint gekregen.

Zo is er de ‘Modern Geborsteld Wit Elegant – 434’, een massief populierenhouten uitvaartkist met geborsteld wit fineer met strakke lijnen en een moderne uitstraling.

model-510-rustiek-eiken
Klassiek

Warme, sierlijke, traditionele en rustieke modellen

Al onze uitvaartkisten worden gemaakt van massief hout. In deze lijn wordt er gebruik gemaakt van oerdegelijke eiken, rustieke eiken, glanzend wit, massieve eiken, warme mahonie en noten tinten.

De uitvaartkisten in de klassieke-lijn hebben fraaie welvingen een geprofileerd lijnen spel tot klassieke en robuuste praal.

Neem hieronder gerust contact met ons op

Velden met * zijn verplicht