Ambachtelijk meesterschap

Één van de onderscheidende aspecten van onze uitvaartkisten is dat deze stuk voor stuk voornamelijk door mensen handen worden vervaardigd. Ons team bestaat uit ambachtslieden die met passie en oog voor detail topkwaliteit uitvaartkisten realiseren. Zij zijn in staat om iedere door u gewenste uitvaartkist op korte termijn te verwezenlijken. Dit zorgt voor een persoonlijke en warme uitstraling van iedere uitvaartkist.

De liefde voor het meubelmakers vak, die onze ambachtslieden kenmerkt, is terug te vinden in het door hen met zorg gemaakte eindresultaat. Zij zijn zich bewust van de verantwoordelijkheid die zij hebben ten aanzien van het voor ons alle zo belangrijke laatste meubelstuk, dat één op één gekoppeld is aan het fysieke afscheid van uw dierbare.

 

Een uitvaartkist is iets persoonlijks. Daarom worden onze uitvaartkisten niet massaal aan de lopende band en in kille productiestraten geproduceerd. Uiteraard maken wij ook gebruik van innovatieve technieken, maar het zijn onze ambachtslieden die met fijne hand iedere uitvaartkist een karakteristieke en persoonlijke touch geven.